látogató számláló

Fejlesztők lapja

Keresés

A tartalomhoz

Főmenü:


Adatvédelmi nyilatkozat

Adatok

Adatvédelem:

A webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan, kizárólag a teljesítés céljából, az Ön hozzájárulása alapján kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve a Magyar Posta Zrt. részére a megadott szállítási adatokat, melyek nélkülözhetetlenek a küldemény kézhez juttatásához. Az adatokat a teljesítés érdekében kezeljük és legfeljebb öt évig megőrizzük. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a
fejlesztoklapja01@gmail.com e-mail címen. A Fogyasztó jogainak megsértése esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat. A vevő törölheti minden adatát a regisztrációja törlésével. Az Értékesítő a Vevő adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével a Vevő személyiségi jogát megsérti, a Vevő az Értékesítőtől sérelemdíjat követelhet.


A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló 2014. évi V. törvény, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, továbbá a fogyasztói és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV.29.) NGM rendelet rendelkezései az irányadók.

Adatkezelő megnevezése: Jenei Erika e.v.
Tel.: +36-70-4569841
E-mail: fejlesztoklapja01@gmail.com


Adatkezelő nyilvántartási száma: 25367089

Adatkezelő székhelye: 6300 Kalocsa, Bolt u. 10.

Tárhelyszolgáltató: SysCorp Kft.
6300 Kalocsa, Széchenyi u. 2.
+36-78-563-123, +36-78-563-124
e-mail: syscorp@syscorp.huAz érintett a vállalkozó adatkezelési eljárásával kapcsolatos panasszal a NAIH-hoz fordulhat:

név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

honlap: www.naih.hu


Főoldal | Fejlesztő játékok | Szemléltetés | Népi fajátékok | Népi játszóház | Egyéb | Adatok | Oldaltérkép


Almenü:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe